Klienthistorier

Klienthistorier


En forandring for livet!


Rygsmerter


Jeg er i dag 35 år og har dyrket eliteidræt siden jeg var 17 år gammel. Da jeg var i starten af 20’erne begyndte jeg at få ondt i min ryg, som trak ned venstre ben. Da det var værst, var jeg meget tæt på at stoppe min idræt, da smerterne var for store. Siden lærte jeg at leve med kroniske smerter og kompensere.

I mit behandlingsforløb har jeg været omkring fysioterapeuter, kiropraktorer, massører, læger og bl.a. herunder en MR-scanning. Ingen har kunnet fortælle mig, hvad der var galt andet end, at min træning var for hård for kroppen, og jeg burde stoppe.

Da jeg marts 2016 kom i kontakt med Jørn omkring en behandling, var jeg derfor meget spændt for ingen har kunnet afhjælpe mine problemer igennem 15 år. Efter 2 minutters undersøgelse havde Jørn et bud på, hvorfor jeg havde ondt – min hofte var skæv – meget skæv! INGEN havde sagt det før. Igennem tre behandlinger blev det justeret, og jeg har i dag et halvt år senere bogstavlig talt ingen smerter! Mine varmeste anbefalinger går til Jørn, hvis du har ubalance i din krop.


Thomas Jessen

Svendborg

© Copyright 2016. All Rights Reserved.